۲۵ شهریور ۱۴۰۵، ۱۶:۴۰

فرماندار دیلم :همه ظرفیت‌ها برای آماده سازی مدارس استفاده شود

فرماندار دیلم :همه ظرفیت‌ها برای آماده سازی مدارس استفاده شود

بوشهر- فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم بر ضرورت بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های شهرستان برای تکمیل اقدامات پروژه مهر و آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کاظمی بعد از ظهر چهار شنبه در پنجمین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم که با محوریت پروژه مهر و بازگشایی مدارس برگزار شد، اظهار کرد: آماده‌سازی مدارس باید با برنامه‌ریزی دقیق و پیگیری مستمر دنبال شود تا دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را در محیطی ایمن، بانشاط و مناسب آغاز کنند.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید در چارچوب وظایف و ظرفیت‌های خود برای رفع نواقص موجود، تکمیل زیرساخت‌های آموزشی و تسریع در روند آماده‌سازی مدارس همکاری کنند.

فرماندار دیلم با اشاره به اهمیت اجرای مطلوب پروژه مهر ادامه داد: اقدامات انجام‌شده باید به صورت مستمر رصد و مشکلات و موانع باقی‌مانده تا پیش از بازگشایی مدارس برطرف شود.

کاظمی با تأکید بر ضرورت توجه به نیازهای مدارس و دانش‌آموزان گفت: ساماندهی امور اجرایی مدارس، آماده‌سازی فضاهای آموزشی و فراهم کردن شرایط مناسب آموزشی و پرورشی از اولویت‌های مهم در آستانه سال تحصیلی جدید است و باید با جدیت دنبال شود.

در این نشست، گزارشی از آخرین اقدامات انجام‌شده در قالب پروژه مهر ارائه و وضعیت فضاهای آموزشی، رفع نواقص و کاستی‌ها، آماده‌سازی محیط مدارس و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برای بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان، تصمیمات و مصوبات لازم اتخاذ و بر پیگیری اجرای مصوبات و تکمیل اقدامات باقی‌مانده پروژه مهر تا پیش از آغاز سال تحصیلی تأکید شد.

کد مطلب 6949168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha